Den siste salven, den ut mot fylkesveien, ble sprengt onsdag formiddag. Snart vil alle forbikjørende få innsyn i næringsområdet.
(Foto: Jakob Ellingsen)

Den siste salven, den ut mot fylkesveien, ble sprengt onsdag formiddag. Snart vil alle forbikjørende få innsyn i næringsområdet. Foto: Jakob Ellingsen

Siste salve sprengt

Onsdag formiddag gikk den siste salven ved Reitan næringspark i Ervik midt mellom Botngård og Brekstad.

- Det blir et helt annet syn fra veien når de sprengte massene kjøres bort den nærmeste tiden. Det blir et åpent landskap å se inn mot det store nye næringsområdet, sier Inge Blomsø i Reitan Næringspark.

Store steinmasser

I dag er det byggene langs veien og skiltene til næringsparken som har vært synet fra veien.

Totalt er det transportert ut over 350 000 kubikkmeter stein, og området som er planert etter uttaket blir mer synlig for alle som kjører forbi.

- Når steinene kjøres bort gir det innsyn. Man ser at bygningene er små i forhold til det åpne landskapet, selv om inntrykket fra veien kanskje har vært annerledes, sier Blomsø.

Milepæl

Blomsø anslår at det siste av steinmasser vil være knust og ryddet bort i løpet av de neste par månedene.

- Det er en milepæl. Arbeidet med å anlegge næringsområdet nærmer seg slutten. Nå ser vi enden på prosjektet, og mulighetene for at næringslivet kan begynne å flytte inn etterhvert, sier Inge Blomsø.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.