Veien vil gå på skrå ned fra parkeringsplassen og til bakre inngang til kantina i hjørnet på skolebygget. Fra v. Liv Heide (RissaMat), Eva Støbakk (RissaMat) og Ivar Asbjørn Fallmyr fra teknisk etat.

Veien vil gå på skrå ned fra parkeringsplassen og til bakre inngang til kantina i hjørnet på skolebygget. Fra v. Liv Heide (RissaMat), Eva Støbakk (RissaMat) og Ivar Asbjørn Fallmyr fra teknisk etat.

Ny vei til kantina

Fire lokale entreprenører leverte tilbud på å bygge vei til kantina på Åsly skole i Rissa sentrum.

Nå er valget tatt, den rimeligste, Larsen Entreprenør AS fra Hasselvika, har fått jobben. Tilbudet var på 131.281 kroner.

Skolemåltidet

Da skolen ble bygd var det ikke penger til vei til kantina.

Etter hvert har imidlertid skolemåltidet blitt en viktig forsøksbit på Åsly skole. Mattilsynet har gitt midlertidig tillatelse til bruk av kantina, men i utgangspunktet skal det være to soner, en ren og en skitten, inn til ei kantine. For å få til det trengs det vei helt fram til bakdøra. Det blir det nå.

30 meter

Veien som skal bygges blir på drøyt 30 meter og vil gå fra parkeringsplassen ved basishallen og ned i hjørnet der bakre inngang til kantina ligger.

- Skolematprosjektet har jo bygd seg sakte men sikkert oppover. Nå serverer vi skolelunsj to dager i uka, forteller folkehelsekoordinator Eva Støbakk som også er med i forskningssprosjektet RissaMat.

Også biblioteket har en inngang på denne siden og kan få nytte av at det går vei helt fram til bakdøra.

- Arbeidet vil starte ganske umiddelbart, opplyser leder på teknisk etat, Ivar Asbjørn Fallmyr.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Fosning gir milliongave:

- Det er hyggelig å hedre far

Inviterer til streetworkout i Tufteparken

På lørdag kommer Team Physix elite til Tufteparken i Meieriparken på Brekstad. Det tror Marie-Therese Strøm Grønning blir spektakulært.

- Jeg er imponert. Det var en stor opplevelse.

Publikum likte det de så ved bredden av Prestelva torsdag kveld da «Den siste viking» hadde premiere.