Veien vil gå på skrå ned fra parkeringsplassen og til bakre inngang til kantina i hjørnet på skolebygget. Fra v. Liv Heide (RissaMat), Eva Støbakk (RissaMat) og Ivar Asbjørn Fallmyr fra teknisk etat.

Veien vil gå på skrå ned fra parkeringsplassen og til bakre inngang til kantina i hjørnet på skolebygget. Fra v. Liv Heide (RissaMat), Eva Støbakk (RissaMat) og Ivar Asbjørn Fallmyr fra teknisk etat.

Ny vei til kantina

Fire lokale entreprenører leverte tilbud på å bygge vei til kantina på Åsly skole i Rissa sentrum.

Nå er valget tatt, den rimeligste, Larsen Entreprenør AS fra Hasselvika, har fått jobben. Tilbudet var på 131.281 kroner.

Skolemåltidet

Da skolen ble bygd var det ikke penger til vei til kantina.

Etter hvert har imidlertid skolemåltidet blitt en viktig forsøksbit på Åsly skole. Mattilsynet har gitt midlertidig tillatelse til bruk av kantina, men i utgangspunktet skal det være to soner, en ren og en skitten, inn til ei kantine. For å få til det trengs det vei helt fram til bakdøra. Det blir det nå.

30 meter

Veien som skal bygges blir på drøyt 30 meter og vil gå fra parkeringsplassen ved basishallen og ned i hjørnet der bakre inngang til kantina ligger.

- Skolematprosjektet har jo bygd seg sakte men sikkert oppover. Nå serverer vi skolelunsj to dager i uka, forteller folkehelsekoordinator Eva Støbakk som også er med i forskningssprosjektet RissaMat.

Også biblioteket har en inngang på denne siden og kan få nytte av at det går vei helt fram til bakdøra.

- Arbeidet vil starte ganske umiddelbart, opplyser leder på teknisk etat, Ivar Asbjørn Fallmyr.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.