Dette bildet har instagrambruker mariborgfjord delt med oss ved å bruke emnekanggen #fosnafolket.

Dette bildet har instagrambruker mariborgfjord delt med oss ved å bruke emnekanggen #fosnafolket.

- Lavtrykk som dominerer været

Det er snart slutt på det fine været vi har vært velsignet med i påska, sier meteorologen.

- Det er en fin dag i dag, men så vil vinden øke på kysten fra i morgen, og det går da over til sørvestlig sterk kuling, forteller vakthavende meteorolog Gunnar Livik i Meteorologisk institutt.

Forbigående stiv kuling

Fra onsdag formiddag vil vinden gradvis øke til forbigående stiv kuling, og det vil komme regn, forteller han.

- Det vil nok sky til allerede i natt, regnet kommer inn i morgen, onsdag. Nedbøren kan komme som regn og sludd, det er en ganske kjølig luftmasse så det kan komme som hvit nedbør, sier Livik.

Nat til torsdag vil det komme inn et nytt frontsystem som gjør at vinden igjen øker, og vi må da vente oss ganske mye nedbør, forklarer meteorologen.

Bygevær

- Det vil bli noe varmere akkurat i det fronten kommer inn på torsdag, men så synker det gradvis. Snøgrensa vil ligge på rundt 300 til 500 meter, og utpå fredag vil nedbøren gå over til bygevær. Det vil egentlig holde seg slik i helga, det er et lavtrykk som denne uka dominerer været i hele Norge, det er egentlig dagen i dag som ser bra ut, sier Livik. 

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.