- Vi ønsker å treffe folk der de er, ikke bare i de lukkede rom

Kunstfagelevene ved Åfjord kulturskole har fått en egen vegg på kafeen Bjørnør der de får vist frem kunstverkene sine.

Kulturskolen bruker ofte Parken kjøpesenter som en arena for å få vist seg frem litt, men da er det som oftest musikkelevene som får vist frem talentet sitt på minikonserter og andre arrangementer.

 

- Ønsker å nå ut

Kulturskolerektor Tormod Gjersvold er glad for at også kunstfagelevene får vist frem arbeidene sine.

- Vi ønsker å nå ut med det vi driver med, og ved å bruke Parken så treffer vi folk der de er, ikke bare i de lukkede rom. Musikken er én ting, det er vanskeligere å nå ut med kunstfag, forklarer Gjersvold.

Når de da fikk låne en vegg for kunstverkene sine, så vil det forhåpentligvis gjøre at folk legger litt mer merke til kunstfag, håper han.

 

UKM-bidrag

- Vi har blant annet bidragene som er med på UKM, som vil henges opp her. Ellers vil det være en flott arena for å vise frem det elevene jobber med. De som vises best er jenter som synger og gutter som spiller i band, folk har ofte en tendens til å glemme at kunstfag også er en del av kulturskolen, så vi er veldig glade for at vi får låne denne veggen og får vist frem kunstverkene.

- Vi skal bli synligere, og få vist frem hvor mange flinke unger vi har på kunstfag. Kanskje kan det også ha en mini-rekrutteringseffekt til kunstfag, sier Gjersvold.

Fra konsert på kafeen

Fra konsert på kafeen

 

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.