- Vi ønsker å treffe folk der de er, ikke bare i de lukkede rom

Kunstfagelevene ved Åfjord kulturskole har fått en egen vegg på kafeen Bjørnør der de får vist frem kunstverkene sine.

Kulturskolen bruker ofte Parken kjøpesenter som en arena for å få vist seg frem litt, men da er det som oftest musikkelevene som får vist frem talentet sitt på minikonserter og andre arrangementer.

 

- Ønsker å nå ut

Kulturskolerektor Tormod Gjersvold er glad for at også kunstfagelevene får vist frem arbeidene sine.

- Vi ønsker å nå ut med det vi driver med, og ved å bruke Parken så treffer vi folk der de er, ikke bare i de lukkede rom. Musikken er én ting, det er vanskeligere å nå ut med kunstfag, forklarer Gjersvold.

Når de da fikk låne en vegg for kunstverkene sine, så vil det forhåpentligvis gjøre at folk legger litt mer merke til kunstfag, håper han.

 

UKM-bidrag

- Vi har blant annet bidragene som er med på UKM, som vil henges opp her. Ellers vil det være en flott arena for å vise frem det elevene jobber med. De som vises best er jenter som synger og gutter som spiller i band, folk har ofte en tendens til å glemme at kunstfag også er en del av kulturskolen, så vi er veldig glade for at vi får låne denne veggen og får vist frem kunstverkene.

- Vi skal bli synligere, og få vist frem hvor mange flinke unger vi har på kunstfag. Kanskje kan det også ha en mini-rekrutteringseffekt til kunstfag, sier Gjersvold.

Fra konsert på kafeen

Fra konsert på kafeen

 

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Bli med inn i Trøndelags svar på Provence

Under navnet Galleri Stranda 13, som også er adressen deres på Uthaug i Ørland kommune, ønsket Brit Hauger og Kjell Hauger Moen velkommen til kunsthageevent i helga.

Utdanningsforbundet om lærernes arbeidsforhold:

– Jeg er sterkt bekymret for den valgte løsningen!

«Bør» eller «skal» lærere disponere minst 6 kvadratmeter kontorareal? Før dette avklares blir det neppe noen løsning på plassmangel-problemet ved Botngård skole.

Fosen-firma vant hangar-kontrakt

Bjugn-firmaet Oddmund Groven AS har sikret seg en kontrakt til en verdi på 18,1 millioner kroner.

- Pasienter evakuert etter brann på sykehjem

Nødetatene rykket fredag morgen ut til en brann på Rissa sykehjem. 18 personer ble evakuert fra avdelingene Himmelblå og Solsiden.