«Uten en (rød) tråd» har årets Rissa-russ kalt sin revy. Men uansett manglende farge på trådene har russen greid å sy sammen en severdig revy, noe det ungdommelige premierepublikummet i Stadsbygd samfunnshus satte pris på.

Lærerparodier

Spesielt høstet lærerparodiene stor applaus. Karen Rostad har fulgt godt med i timene hun har hatt med Didrik Frengen bak kateteret. Det viste responsen fra publikum.

Trump

Det kanskje aller beste sceneinnslaget var «Trump». Den amerikanske presidenten i Frida Kårlis skikkelse forkynte at han ville «make Rissa great again». Det ville han gjøre ved blant annet å bygge en mur langs Rissas grenser mot de andre Fosen-kommunene. Det skulle beskytte folket i Rissa mot de korrupte leksværingene og terroristene med den store militærbasen på Ørlandet.

Brekstad

I nummeret» Brekstad», som for øvrig var det eneste russen selv ikke har skrevet, er det Brekstad som by som får unngjelde. Russen synes ikke kystbyen har så mange tilbud det er verdt å snakke om.

Vegbygging

Men det var ikke bare naboene rundt om på Fosen som fikk unngjelde. Lokalpolitikerne i Rissa fikk også passet sitt påskrevet i saker som vegbygging, skolenedleggelser og bru over Trondheimsfjorden.

Kine Larsen Kimo har bidratt med regi av revyen, og russeforeldre har trådt til der det har vært behov for å få revyen og premieren vel i havn.

Ny forestilling

Etter premieren inviterte russen til fest. Enkelte publikummere hadde tatt i mot invitasjonen vel tidlig, men de fikk hjelp av vaktene til å dempe seg under forestillingen.

I dag spilles den andre og siste forestillingen av årets russerevy i Rissa i Stadsbygd samfunnshus.