Odin (11) fra Rissa kan bli filmstjerne

Tidlig i mars annonserte Trøndelag Reiseliv at de søker dyr som kan spille hovedrollen i flere kampanjefilmer. Blant 200 påmeldte er nå 11 kandidater plukket ut, hele tre av dem er fra Fosen. Geitebukken Odin fra Rissa er én av dem.

Blant de 200 påmeldingene finner vi både hunder, katter, ilder, afrikansk kjempesnegle, geitebukk, hester og flere kjæledyr.

Tre fosninger

Søndag og mandag skal 11 finalister fra Trøndelag filmes i Lade studio i Trondheim, og tre av disse er fra Fosen. Hunden Chili på 5 år, geitebukken Odin på 11 år, og hunden Frøya på 5 år:

 

"Chili er en riktig cool type, elsker å ligge på ryggen og rulle i snø. Glad i folk. Elsker å svømme i sjøen. Har en fantastisk pels", skriver Chilis eier i søknaden.

"Odin er en trivelig kar. Til å være bukk da, vel og merke. Han er født i Bjugn, men har bodd hele sitt liv i Rissa. Odin er 100% leietam, og er nesten sikker på at han kan gå under kategorien hund, " står det i Odins søknad for å bli filmstjerne.

 

"Frøya er en fantastisk kosete selskapssyk husky/malamute. Følger eier rundt omkring hele dagen. Ligger gjerne i fanget om hun får lov til det. Glad i folk, å sjarmere de fleste med sine isblåe øyne", står det å lese om den ene av de to hundene fra Fosen.

 

Velges ut i fra personlighet

- Kjæledyrene skal filmes i beskyttede omgivelser, med en dressør til stede. Deretter plukker selskapet ut noen kandidater som blir brukt i kampanjefilmer for det historiske Trøndelag. Dyrene velges ut ifra sin personlighet og karakteristikk for å få størst mulig spenn i historiene som skal fortelles og inspirere turister for å besøke Trøndelag, opplyser reiselivssjef Petra Sestak.

Kampanjefilmene skal på en humoristisk måte beskrive det trønderske feriekonseptet «Træge Trøndelag», som er selskapet egen vri på «slow living».

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.