- Handler om å ta vare på det vi har før det er for seint

Børge Rømma slipper sitt nye album i mai. Den første singelen, Dyrebare tid er nå ute, og handler om å sette pris på tida vi har med dem rundt oss, forteller han.

- Låta handler om å ta vare på den tida vi har her på jorda, før det er for seint. Sette pris på de vi har rundt oss og fortelle dem det før det er for seint. Jeg følte for å skrive ei låt som beskriver dette, sier Rømma om den nye singelen, Dyrebare tid.

- Filosoferer litt mer

Låta skrev han like før han ble far, og han innrømmer at det har gjort noe med måten han ser på livet på.

- Det er klart. Man vokser litt i måten å tenke på, filosoferer litt mer. Det er stort å bli forelder, og vi har fått ei rolig og snill jente som det ikke er mye pes med. Vi har funnet ut at hun «synger» allerede, og sparker i takt med fotene, forteller en tydelig stolt far.

Den nye singelen er én av tre som skal slippes før det nye albumet Taktfaste slag kommer ut 2.mai. Plata er den tredje albumutgivelsen i rekka på parets eget plateselskap.

- Vi ønsket å starte vårt eget plateselskap, det er jo en del jobbing men vi liker å ha kontroll sjøl og trives med det, forteller Rømma.

- Sommerfeeling

Den neste singelen som slippes før albumet, blir tittelsporet. Børge forklarer at låtene er varierte og handler om mye forskjellig.

- Responsen på den første singelen har vært veldig god, jeg delte først en akustisk versjon og den ble godt mottatt. Så kommer tittelsporet, og deretter den tredje singelen dagen før albumet slipes, det blir en låt med skikkelig sommerfeeling, forteller Børge.

Øverst i saken kan du se Børge Rømmas nye video, Dyrebare tid.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

- Gleder meg til jobben

Per Mollan studerer for tiden drama i Trondheim. Nå skal han jobbe som regiassistent når «Den Siste Viking» settes opp med Nils Gaup som regissør til høsten.

Kun tre biler i mils omkrets kan også gi trafikale problemer

På Skjervøya i Osen er det kun tre kilometer med fylkesvei og tre biler.

- Vi begynner å lure på hva som skjer

På to uker har det vært tre trafikkulykker på nær sagt akkurat samme sted på fylkesvei 721 ved Kotengsvatnet i Bjugn.

Slåsskamp i Brekstad i natt

Tre unge menn i basketak utenfor utested.

Strømmen tilbake på Fosen

Kun få husstander er uten strøm lørdag morgen.