- Handler om å ta vare på det vi har før det er for seint

Børge Rømma slipper sitt nye album i mai. Den første singelen, Dyrebare tid er nå ute, og handler om å sette pris på tida vi har med dem rundt oss, forteller han.

- Låta handler om å ta vare på den tida vi har her på jorda, før det er for seint. Sette pris på de vi har rundt oss og fortelle dem det før det er for seint. Jeg følte for å skrive ei låt som beskriver dette, sier Rømma om den nye singelen, Dyrebare tid.

- Filosoferer litt mer

Låta skrev han like før han ble far, og han innrømmer at det har gjort noe med måten han ser på livet på.

- Det er klart. Man vokser litt i måten å tenke på, filosoferer litt mer. Det er stort å bli forelder, og vi har fått ei rolig og snill jente som det ikke er mye pes med. Vi har funnet ut at hun «synger» allerede, og sparker i takt med fotene, forteller en tydelig stolt far.

Den nye singelen er én av tre som skal slippes før det nye albumet Taktfaste slag kommer ut 2.mai. Plata er den tredje albumutgivelsen i rekka på parets eget plateselskap.

- Vi ønsket å starte vårt eget plateselskap, det er jo en del jobbing men vi liker å ha kontroll sjøl og trives med det, forteller Rømma.

- Sommerfeeling

Den neste singelen som slippes før albumet, blir tittelsporet. Børge forklarer at låtene er varierte og handler om mye forskjellig.

- Responsen på den første singelen har vært veldig god, jeg delte først en akustisk versjon og den ble godt mottatt. Så kommer tittelsporet, og deretter den tredje singelen dagen før albumet slipes, det blir en låt med skikkelig sommerfeeling, forteller Børge.

Øverst i saken kan du se Børge Rømmas nye video, Dyrebare tid.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.