Det er nå en drøy uke siden hun og resten av troppen reiste til Park City for å forberede seg til junior-VM på ski.

Merker høyden

- Det går veldig bra, egentlig! Tidsforskjellen taklet jeg egentlig bra, merket ikke så mye bortsett fra at jeg våknet litt tidlig de første par dagene. Høyden har jeg merket noe mer. Pulsen er generelt noe høyere enn vanlig, og alt krever generelt mer energi. Men det har gått bedre dag for dag, og nå har kroppen begynt å venne seg til høyden, men 100 prosent blir det jo ikke uansett, i forhold til lavlandet, sier Julie Victoria Berg.

- Forholdene her er veldig bra

Å komme fra løypene i Leksvik til det svære anlegget i USA er en stor overgang, men Julie Victoria trives godt og tror løypene vil passe henne bra.

- Forholdene her er veldig bra, det er masse snø og det har snødd mye mens vi har vært her. Snøen er noe annerledes her, den er litt tørrere enn i Norge, men jeg satser på at smørerne har kontroll, sier hun.

Liker løypa

- Løypene er veldig brede og fine, og bra preparert. Profilen er kupert med bratte oppover- og nedoverbakker og med en flatkupert del litt over halvveis. Det er en teknisk utfordrende og hard løype med andre ord, og jeg liker løypa og tror den vil passe meg bra. Merker forresten at jeg er i Amerika. Her er det meste større. Det gjelder blant annet både veiene, husene og bilene, forteller hun.