- Det nærmer seg premiere, og nå gleder vi oss veldig til å vise frem revyen. Vi har jobbet steinhardt i fire måneder, og nå blir det ei heftig øvingshelg før generalprøve for skolen og forestillinger 9.og 10. desember, forteller revysjef Eskil Hosen.

Fra nyhetsbildet

Uten å ville røpe for mye av handlingen og de ulike revynumrene, lover han at revyen tradisjon tro vil ta for seg ulike tema fra det lokale nyhetsbildet, aktuelle tema og nytenking.

- Revyen skal være en overraskelse, men vi tar for oss aktuelle tema og ting som skjer i bygda. Vi har fått god hjelp av vår mentor Lars Asle Larsen, som har holdt på med teater og revy i to generasjoner, vi skylder ham en stor takk, han er en veldig viktig brikke for oss. Vi er veldig takknemlige for næringslivet i Åfjord som har sponset oss, i tillegg til Åfjord sparebank som er vår hovedsponsor, sier Hosen.

Største revygruppe

Årets revygruppe er den største som noen gang har vært ved Åfjord videregående skole, hele 27 elever er i sving. Det skaper også litt utfordringer, men revysjefen føler at sammen har løst kabalen godt.

- Vi drar lasset i lag, og har løst det godt. Vi har to stykker som sjøl har lært seg lyd og lys, så vi har ikke leid inn noen. Vi gjør alt sjøl, med god hjelp av Lars Asle, sier Hosen.

- Hva kan publikum forvente seg av revyen?

- De kan forvente seg latter og moro, en artig revy. Vi storgleder oss, og har lattergaranti, forteller Hosen.