Datteren Aurora debuterer som solist på låta «God jul i stua», men har koret på en av mammas singler før. Denne gangen får hun et helt vers alene.

Nyinnspilling

- Nyinnspillingen ble gjort i vår, og jeg har gledet meg til singelen kommer ut og til å synge sammen med familien, sier Olden.

Nyinnspillingen er singel nummer sju av tolv i hennes singelprosjekt «Dønn ærlig», som vil avsluttes i løpet av neste år. Den har blitt spilt på radio siden lise skrev den i 2004, men er ikke utgitt offisielt før nå.

Lise forklarer at hun føler seg privilegert som kan dele musikkgleden med mann og barn. Håpet er å kunne gjøre flere ting sammen etter hvert.

Grytekonsert for åttende gang

Lise skal synge på en rekke julekonserter i år, 17.desember skal hun, Aurora og Audun fremføre blant annet «God jul i stua» på Frelsesarmeens grytekonserter sammen med Ørland Gospelkor. Det er i år åttende gang at Lise deltar på grytekonsertene.

- Vi skal også synge sammen på en konsert på Brekstad, og jeg gleder meg veldig til å ha med familien på årets grytekonserter, sier Olden.

Litt flaut, men spent

Datteren Aurora er spent på hvordan singelen nå blir mottatt, men har også gledet seg til utgivelsen.

- Hun har ingen ambisjoner om å drive med musikk for fullt, men synes det er gøy å være med mamma av og til. Hun synes det er litt flaut at så mange skal høre henne synge helt alene, men hun gleder seg og er spent på mottagelsen, forteller Lise.

Singelen ligger ute blant annet på Itunes og Spotify.

LES MER: Musikken gjør oss sterkere som par

Aurora debuterer som solist på mamma Lise Oldens nye singel. Foto: Privat