Scream Magazine har i sin anmeldelse av skiva gitt bandet hele seks øyne på terningen, noe låtskriver og frontmann Rune Røstad er godt fornøyd med.

Sjette plateutgivelse

- Scream Magazine var det bladet vi selv leste da vi var yngre, og kjøpte plater etter, det er klart at det er stas å få sekser fra et profilert magasin som Scream, sier han.

Sju år har det tatt å lage albumet, som kommer CD og LP i februar. Thill Smitts Terror er bandets sjette plateutgivelse.

6.februar skal Slagmaur spille i New York, før de i april er klare for Infernofestivalen i Oslo. Når Slagmaur entrer scenen under festivalen vil de ha god hjelp fra ørlendingen og stuntmann Kent Roger Skaget og Team Action Design, som skal sørge for at publikum får med seg et fyrverkeri av et sceneshow.

Heksebrenning

Planen er blant annet at ei heks skal brennes på et kors, og at heksa skal fly fra scenen over publikum, røper Røstad.

- Det vi skal gjøre blir litt David Copperfield og litt black metal. Vi skal blant annet rigge hekser med vaiere og brenne noen på bål, og til det skal vi ha med oss stuntmann Kent Roger og et team av fosninger, forteller Røstad.

Røstad nevner at det på Fosen finnes mange dyktige musikere, og mange av dem har også bidratt på ulike Slagmaur-innspillinger. Slagmaur var et band som i utgangspunktet ikke skulle gjøre konserter, og har også måttet takke nei til flere tilbud om spillejobber, forklarer Røstad.

- All PR er god PR

- Det har stort sett vært spilling og øving i studio, vi skulle ikke spille live før vi kjedet oss. Noen i bandet jobber turnus på Nordsjøen, og det er ikke alltid lett å få det til å klaffe med datoer. Når vi nå gjør noen spillejobber så er det ikke for pengene, men for opplevelsene, sier Røstad.

Han har trua på det nye showet det nå jobbes med, og Skagets firma har også sendt inn en søknad til Infernofestivalen der han redegjør for hvordan det er tenkt gjennomført. Inferno har stilt seg positive til forslaget.

- Bare vi ikke ender med å brenne ned hele Rockefeller. All PR er god PR, vi ville nok garantert ha blitt husket da, sier Røstad spøkefullt.