Det var fredag forrige uke at vedkommende var uheldig og slo bildøra si inn i en annen parkert bil utenfor Librasenteret på Brekstad. Sjåføren, som ønsker å være anonym, vil nå å gjøre opp for seg og håper at bileieren tar kontakt dersom uhellet førte til en bulk eller ripe i lakken.

Måtte på do

- Jeg kom med ferja fra Trondheim. På vei hjem etter ferjeturen måtte jeg komme meg på et toalett så fort som mulig, derfor kjørte jeg til Libra og parkerte bilen. Da jeg åpnet bildøra mi tok vinden tak, og jeg hørte at døra var i kontakt med bilen som stod ved siden av, forteller han.

Nøden var så stor at vedkommende ikke hadde tid til å vente til eieren av bilen kom. Han fikk heller ikke anledning til å skrive en lapp eller notere seg registreringsnummer.

Vil gjøre bot

- I en normal situasjon ville jeg selvfølgelig ha ventet til bileieren kom ut fra senteret. Men jeg var rett og slett så tissetrengt at jeg måtte løpe inn.

Da han kom ut på parkeringsplassen etter å ha gjort sitt fornødne var imidlertid nabobilen borte.

Nå håper han at bileieren skal melde seg, slik at han har mulighet til å gjøre opp for en eventuell skade.

Snakker av erfaring

- Jeg har vært ut for det samme selv, men da var det ingen som ga lyd fra seg. Jeg vet hvor jævlig det er.  Det er sure penger å betale fra egen lomme, og en slik person vil jeg ikke være.

Han vet ikke hvorvidt det er snakk om store skader etter uhellet.

- Det er ikke sikkert sjåføren merket det da vedkommende kjørte vekk fra senteret. Det var ikke et kraftig smell heller, men det irriterer meg at jeg ikke får kontakt med bileier. Jeg får ikke ro i sjela før jeg har prøvd.

Dersom du har fått skader på bilen din etter et besøk på Librasenteret på Brekstad fredag 21. oktober kan du sende en e-post til redaksjonen@fosna-folket.no.