Flenstad var trolig på vei til jobb, da bilen havnet utfor veien og ned en bratt skrent til Stordalselva. Dykkere fikk etter hvert reddet 25-åringen ut av bilen, som lå på bunnen av den dype elva, men livet sto ikke til å redde. Politiet friga navnet på avdøde fredag ettermiddag.

- Alt blir helt feil når så unge folk dør. Både Åfjord og Ørland er såpass små samfunn at alle blir rammet når slikt skjer, sier sogneprest i Åfjord Kristian Kjenes.

Les mer: Omkom i utforkjøring

- Konfirmerte avdøde

Den 29. september var han prest i begravelsen etter 18 år gamle Rune André Thornes Hoøen. 18-åringen fra Ørland omkom i en frontkollisjon mellom Vanvikan og Rørvik den 20. september. Torsdag rammet en ny tragedie Fosen da 25 år gamle Ola Flenstad omkom i en utforkjøring i Stordalselva i Åfjord.

- Som sogneprest kommer du tett på disse hendelsene. Blir du preget av tragediene?

- Ja, veldig. Spesielt når man selv har barn, så blir slike hendelser veldig tunge. Jeg har jo vært prest i Åfjord i 12 år nå. Man møter folk i alle faser av livet. Jeg konfirmerte Ola, og jeg kjenner familien. Det er veldig tugnt, sier Kjenes.

Samlet i sorgen

Torsdag kveld hadde Åfjord og Stoksund menighet åpen kirke for de som ville samles i sorgen.

- Det var ikke så mye opplegg rundt det. Vi spilte dempet musikk. Så var det satt fram telys for de som ønsket å tenne lys. Det var vel rundt 50 personer som var innom. Jeg tror folk syntes det var greit at det var et enkelt opplegg. Jeg tror mange føler seg trygge i kirka. Det er et rom hvor det er helt greit å hulke og gråte litt, sier Kjenes.

Han påpeker at det har vært alt for mange alvorlige trafikkulykker på Fosen i år.

- Fem drepte i fire ulykker er fem for mye. Men at det er såpass mange akkurat i år, kan nok også være litt tilfeldig, tror sognepresten.

- Dypt tragisk

Lensmann Rune Halvorsen ved Fosen lensmannsdistrikt sa torsdag at alle dødsulykkene også går inn på ham.

- Dette er dypt tragisk. Jeg føler med de pårørende.

Åfjord-ordfører Vibeke Stjern beskriver et bygdesamfunn i sorg.

- Vi er en liten kommune, og de aller fleste av oss blir berørt når det skjer noe slikt i bygda. Det er også bare kort tid siden forrige dødsulykke på Fosen. Det gjør at man føler seg maktesløs, sier hun.

- Starten på livet

Søndag spiller Åfjords herrelag lokaloppgjør mot Vanvik på Åset. Da skal Åfjord-spillerne stille med sørgebånd.

- Det er spillere på laget som har gått skole med ham. Det som har skjedd er trist, brutalt og forferdelig. Han var jo i starten på livet. Han var en kjempekar og veldig godt likt i bygda, sier trener Odd-Petter Hosen når Fosna-Folket tar kontakt.

Spillende Åfjord-trener Magne Staven Larsen påpeker at hendelsen preger hele bygda.

- Jeg kjente ham ikke så godt, men jeg oppfattet ham som en trivelig kar som alltid var blid. Det skulle bare mangle at vi spiller med sørgebånd søndag, sier han når lokalavisa ringer.

Blomster og lys ved ulykkesstedet.