Ørlendingen innrømmer at han var litt nervøs, men at det var stas å få prøvd seg på banen foran et så stort publikum på Lerkendal søndag da Rosenborg møtte Vålerenga i eliteserien.

- Kjempeartig

- Det var jo kjempeartig å få komme inn og prøve seg litt, ekstra artig var det også når det var nesten 20 000 der, sier Solli.

Sivert Solli ble byttet inn for Gudmundur Thorarinsson i kampen 82.minutt.

- Hvordan føltes det å debutere i eliteserien?

- Jeg synes jeg klarte meg fint, jeg var litt nervøs før jeg skulle inn men når man kom utpå så var det bare artig å være der. Det er en kamp vi har god kontroll på og som vi styrer greit, forteller Solli.

Solli forklarer at han synes det gikk mye bedre i kampens første omgang enn i den andre. Nå ønsker det lovende talentet å fortsette med å få vist seg frem.

Vil fortsette å vise seg frem

-Har du gjort deg noen tanker om fremtida?

- Mine tanker om fremtida er først og fremst å fullføre denne sesongen og utvikle meg og fortsette å vise meg frem. Jeg har enda ett år igjen av kontrakten min så jeg har ikke tenkt så mye på neste år, men jeg vil gjøre det som er best for min utvikling.

Når det gjelder neste sesong og om det fortsatt blir Rosenborg videre er et spørsmål Solli vil ta opp nærmere med trener, forklarer han.

- Om det blir Rosenborg eller utlån vil være et samtaleemne jeg må ta med Erik og Kåre, sier han.

Rosenborgs Sivert Solli fikk sjansen i eliteseriekampen mellom RBK og VIF på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix