- Foreløpige undersøkelser tyder på at det var bilen til den forulykkede som kom over i feil kjørebane. Det er mye etterforskning som gjenstår og dette er ingen endelig konklusjon, presiserer etterforskningsleder Roy Hoøen ved Fosen lensmannsdistrikt.

Alt tyder dermed på at kvinnen som overlevde kollisjonen, er uten skyld i ulykken.

Begynte å brenne

Det var i halv åttetida tirsdag morgen at to personbiler frontkolliderte på fylkesvei 715 mellom Vanvikan og Rørvik i Leksvik kommune. Den ene bilen begynte å brenne etter ulykken. Sjåføren, en kvinne i 30-årene, klarte å komme seg ut før bilen ble overtent. Sjåføren i den andre bilen, en 18-åring fra Ørland, satt fastklemt. Han omkom i ulykken.

Les mer: Mann (18) omkom i kollisjon

Ett vitne

Politiet har foreløpig kun ett vitne som har sett selve kollisjonen. Det er kvinnen i 30-årene som overlevde ulykken. Politiet snakket med henne på ulykkesstedet tirsdag, men kvinnen er foreløpig ikke formelt avhørt. Politiet har flere vitner som har sett forløpet til ulykken. Etterforskningsleder Hoøen ønsker ikke å si noe om hva de har forklart. Den omkomne 18-åringen var på vei fra Bjugn til Rørvik ferjeleie, da han kolliderte én kilometer øst for grensa mellom Leksvik- og Rissa kommune. Foreløpige undersøkelser tyder altså på at det var 18-åringens bil som kom over i feil kjørebane før kollisjonen. Årsaken til dette, kan politiet på nåværende tidspunkt ikke si noe om.

Sykehuset: - I bedring

St. Olavs hospital i Trondheim opplyser torsdag at kvinnen som overlevde ulykken, er i bedring. Sykehuset beskriver skadene som alvorlige, men skriver i en pressemelding at tilstanden er stabil.

«Pasienten er i bedring», skriver St. Olavs hospital.

Les mer: - Dette går inn på oss alle

Kvinnen som overlevde ulykken, kjørte denne bilen. Hun kom seg ut før bilen sto i full fyr. Politiets foreløpige undersøkelser tyder på at hun er uten skyld i ulykken. St. Olavs hospital opplyser torsdag at kvinnen er i bedring etter ulykken. Foto: Sigrun Overland
Kartet viser omtrent hvor ulykken skjedde. Foto: Google maps