Det var 110-sentralen i Sør-Trøndelag som opplyste om hendelsen like etter klokken 15.00 onsdag.

Eldre ektepar var fastklemt

- Det skal være et kjøretøy involvert i ulykken, vi er på tur til stedet og har ikke oversikt over personskade, opplyste brannmester Eivind Schjødt ved 110-sentralen Sør-Trøndelag klokken 15.04.

Klokken 15.08 opplyste politiet på Twitter om at det var skjedd en trafikkulykke ved Botngård skole der et enslig kjøretøy hadde veltet.

To personer, et eldre ektepar,  satt fastklemt etter ulykken. De er nå frigjort og tatt hånd om av helse.

- Kan være bremsesvikt

- Det er en bil som har vært ute og kjørt, og havnet på et jorde og veltet. Det kan virke som det har vært bremsesvikt på kjøretøyet, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til Fosna-Folket klokken 15.57.

I bilen satt et ektepar i 80-årene, opplyser Handegard.

Ikke alvorlig skade

- Kvinnen har fått en kuttskade i ei hånd, men det er ikke snakk om noen alvorlig skade hos noen av de to involverte. Vi oppretter rapport om vegtrafikkuhell, sier Handegard.

Ulykken skjedde nær Botngård skole i Botngård.

- Nær skolegård

- Det var nær en skolegård at uhellet skjedde, men heldigvis ble ingen andre truffet og skadet da bilen havnet utenfor veien, sier Handegard.

Ekteparet er hjemmehørende i Trondheim, opplyser han.

- Kjøretøyet fraktes til trafikkstasjonen for undersøkelse. Patrulje på stedet har foretatt åstedsundersøkelser, og kjøretøyet vil bli undersøkt nærmere i morgen, torsdag, sier Handegard.