I morgen kveld inviterer Leksvik kommune til folkemøte i Vanvikan, og onsdag kveld blir et tilsvarende møte holdt i Leksvik.

Møtekollisjon

- Møtet i Leksvik kolliderer beklageligvis med et annet arrangement, men vi har valgt å avholde folkemøtet lik vel. Folkemøtene skulle ha vært holdt tidlig i vår, men de har blitt utsatt så mange ganger at nå er vi nødt til å ha dem. Vi er helt i starten av arealplanarbeidet, og det blir flere møter hvor innbyggerne får anledning til å involvere seg, opplyser Kjersti Lerstad i Leksvik kommune.

Hovedtema på møtene blir arealplanlegging i Vanvikan og Leksvik.. Det blir også gitt informasjon om hva som er gjort, og hva som er vegen videre i arealplanleggingsarbeidet.

Gruppearbeid

Møtedeltakerne blir også invitert med på gruppearbeid hvor tema er Fremtidens sentrumsområde. Hva synes du er bra med å bo i bygdene Leksvik eller Vanvikan? Hvordan vil du at fremtidens sentrumsområder skal se ut? Hva kjennetegner et godt boligområde? Dette er spørsmål møtedeltakerne skal komme med innspill til.

Rådmannssaken

På møtene blir det også orientering om arbeidet med Indre Fosen kommune.

- Er det ikke en fare for at den pågående rådmannssaken i Leksvik kan bli et stort tema på folkemøtene?

- Det blir sikkert noen spørsmål om det, og litt informasjon om saken vil bli gitt fra kommunens side, sier Lerstad.