- Det var kjempestemning. Det virket som de fleste hadde satt av dagen, og det synes vi er hyggelig, sier Rigmor Halsli, leder i Vanvikan I Sentrum (VIS).

Hun forklarer at målet med denne familiedagen er at alle skal kunne møtes og ha det gøy, og at det det ikke skal koste masse penger for ungene å være med på de ulike aktivitetene på havna denne dagen.

Populær brannbil

- Vi gjør det for å skape litt liv og læven i bygda, forklarer Halsli.

- Vi har lav terskel på pris, vi ønsker at folk skal møtes og ha det hyggelig sammen. Vi prøver å ha mye å tilby ungene, og nå kom også brannvesenet med åpen brannbil og mulighet for ungene til å prøve å spyle med brannslangen ut i sjøen, det ble veldig populært, forteller Halsli.

- Mange er med på å bidra

Noen hadde også stilt opp med dyr som ungene kunne klappe og kose med, og det var vannsklie på plena som ungene kunne teste, i tillegg til hoppeslott og moro med vannballonger.

- Det er så mange som er med på å bidra til at dette blir en fin dag for hele familien, vi kan ikke være annet enn fornøyde med årets arrangement. Når vi ryddet sammen på kvelden, begynte vi allerede å tenke på neste år. Vi har store planer, og skal tenke nytt og utvide konseptet, forteller Halsli.

Se bildegalleri øverst i saken!