Sigrid flyttet fra Åfjord for å ta utdanning innen hudpleie da hun var 17 år gammel, og kom tilbake til heimbygda da hun var 20. Nå er hun overveldet over nominasjonen og synes det er stas at hun har gått videre som én av 15 hudpleiere.

- Godt arbeid slår tilbake

- Det er artig, jeg er helt overveldet. Det skjer jo bare én gang, og jeg synes det er fint å se at man blir satt pris på. Godt arbeid slår tilbake, sier Sigrid.

Konkurransen Årets hudterapeut 2016 er en nasjonal konkurranse som avholdes av Dermanor Oslo, og de fem semifinalistene som får flest stemmer blir med videre til finalen.

- Jeg vet ikke hvem som har nominert meg, men jeg ble ringt opp og fikk beskjed om at jeg var videre til seminfinalen, forteller Sigrid.

Av de femten semifinalistene blir fem stykker tatt ut til finalen, og en inspirasjonsdag på Scandic Fornebu, der selve kåringen finner sted.

Selv er Sigrid veldig spent, og håper på en plass i finalen. Hun er litt usikker på om hun tror hun kommer til å gå helt til topps, men krysser fingrene.

Håper på en plass i finalen

- Det er vanskelig å si. Jeg vet sannelig ikke. Åfjord er en jo liten plass, men jeg tror jeg har en liten sjanse til å bli én av fem siden jeg har kommet så langt av i alt 300 stykker, sier Sigrid.

Siden åpningen av salongen har det gått veldig godt, og Sigrid har fått en god kundegruppe. Selv om mesteparten av kundene er kvinner, så har Sigrid kunder av begge kjønn og i alle aldre.

- Det har gått veldig bra, åfjordingene er flinke til å bruke meg. Jeg har fått god respons, og har veldig trivelige kunder, så det kunne ikke ha gått bedre, sier åfjordsjenta.