Huset fikk store materielle skader etter uhellet, og veggen inn til soverommet var knust. I senga der sønnen kort tid etter skulle ha lagt seg for kvelden lå det store biter av knust glass fra vinduet.

- Klarer ikke tenke på det

- Jeg er bare overlykkelig over at det ikke skjedde to timer seinere når han hadde lagt seg. Det klarer jeg ikke å tenke på en gang, sier Kine Kilen.

Traktoren sto parkert ved nabohuset i en skråning over familiens hus, da den begynte å trille og deretter traff hjørnet av husveggen.

- Vi har begynt å komme over det verste sjokket nå, og er veldig lettet over at vi ikke var heime og at Simen Ludvik lå i senga si da dette skjedde, forteller Thomas Kruksve.

Han hadde kort tid i forkant av ulykken tatt med sønnen for å besøke sine foreldre, mens Kine var borte i forbindelse med jobb.

Det åpne hullet inn til soverommet og glasskårene i sønnens seng fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på foreldrene.

- Det hadde ikke gått bra

- Det så ikke bra ut. Jeg vet ikke hva som kunne ha skjedd, det hadde ikke gått bra om Simen Ludvik lå i senga si og sov, sier Kruksve.

Det var en kamerat som kjørte forbi huset like etter uhellet som ringte Thomas og fortalte at det sto en traktor i huset deres.

- Jeg trodde ikke noe på ham til å begynne med, men så skjønte jeg at det var alvor og da heiv jeg meg i bilen og dro hjem. Det var ikke noe gøy å komme hjem og inn på soverommet, forteller Thomas.

- Synes synd på ham

Traktoren har tatt hull på veggen, og skadene på huset er store. Kruksve forklarer at familien nå bare er glade for at ingen ble skadet, og opplyser at han ikke klandrer sjåføren av traktoren for det som skjedde.

- Han hadde parkert traktoren oppe hos naboen, og jeg tror han skulle til å kjøre derfra da traktoren begynte å trille i forbindelse med at han skule sette den i revers. I ettertid synes jeg synd på ham, han kan ikke noe råd for det, sier Kruksve.

Familien har fått god hjelp fra naboer etter hendelse, og har fått ordnet opp et nytt rom til soverom frem til huset er reparert.

- Heldigvis ble ingen skadet

- Vi har gode naboer som har hjulpet oss med å spikret opp presenning for å hindre det verste regnet fra å komme inn, og setter stor pris på all hjelpen vi har fått, sier han.

Skadene på huset skal forsikringsselskapet se på over helga, og familien er nå bare glade for at ingen kom til skade.

- Alt i alt så går det jo an å reparere et hus. Heldigvis ble ingen skadet, sier Kruksve.

Det ble store skader på huset etter uhellet. Foto: Leser
Det var ned denne skråningen traktoren kom trillende før den traff husveggen. Foto: Leser