Den heldige vinneren avslører at pengene skal brukes fornuftig. Han har deltatt i Pantelotteriet fra begynnelsen av og har tidligere vunnet mindre pengebeløp. Denne gangen ble det noen ekstra nuller på pantelappen.

- Jeg var sikker på at jeg ville vinne. Det har jeg vært i mange år. Pengene skal gå til hus, sier mannen i 30-årene fra Fosen, som ønsker å være anonym til adressa.no, som først omtalte saken.

Pantelotteriet er et lotteri der tomme bokser og flasker brukes som innsats i panteautomater. Du kan vinne fra 50 kroner og opp til1 million kroner, og får vite med en gang om du har vunnet eller ikke. Lotteriets overskudd går til Norges Røde Kors.

- Antar han telte nuller

Kjøpmann Ronny Bremnes ved Rema 1000 Brekstad forteller at mannen var innom butikken lørdag ettermiddag.

- Vinneren var innom på lørdag ettermiddag, pantet og vant. Han studerte lappen en god stund og forlot lokalet uten å ha kontaktet noen i butikken. Vi antar han telte nuller, sier Bremnes.

Kjøpmannen fikk vite at butikken hadde en heldig vinner gjennom en telefon fra Pantelotteriet.

Bremnes forteller at han ser på pantelotteriet som et positivt tiltak i butikken.

Rekord i utbetaling

- Vi har kun positive tilbakemeldinger på det. Dette er en enkel måte å støtte en god sak på, og man har i tillegg muligheten til å vinne noe selv, en vinn-vinn situasjon, sier han.

Butiken har hatt rekord i utbetaling fra pantelotteriet i sommer, forteller han.

- I vår butikk i sommer har det vært rekord i utbetaling på Pantelotteriet, noe vi selvfølgelig synes er hyggelig, avslutter Bremnes.