Trøndelag politidistrikt meldte om hendelsen på Twitter klokken 14.57. Det er mistanke om promillekjøring og sjåførens førerkort er midlertidig beslaglagt.

St. Olavs hospital opplyste tirsdag kveld at sjåføren er lettere skadet. Tilstanden er ifølge sykehuset stabil.

Til sykehus

Det skal ifølge politiet kun ha vært én bil og én person involvert i ulykken. Sjåføren, en godt voksen mann, skal ha vært bevisst da han ble funnet.

- Vi vet ikke helt hva som har skjedd ennå. Forbipasserende har funnet en person på ei plen, og han hadde det ikke helt bra. Det skal være snakk om en godt voksen mann. Bilen ble funnet like etterpå, og mannen er fløyet til St.Olavs hospital. Vi foretar nå undersøkelser og avhør av vitner, opplyste politiets innsatsleder på ulykkesstedet Ingvild Lomundal til Fosna-Folket klokken 15.40.

Politiet har foreløpig ikke full oversikt over hendelsesforløpet, men flere vitner skal avhøres. Det er ukjent om noen andre enn sjåføren har sett akkurat hva som skjedde.

Skader på kjøretøy

Helse kom først til stedet etter at ulykken inntraff før i 15.00-tiden tirsdag. Mannen ble raskt fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim med luftambulanse.

- Helse har vært på stedet, politiet foretar nå undersøkelser. Bilen bærer preg av å ha støtt på noe på høyre side, det ser ut som om det har vært et kraftig sammenstøt med et eller annet, sa Fosna-Folkets reporter på stedet tirsdag ettermiddag.