Åset stadion har igjen vist andre anlegg vegen ved å skaffe seg ei fjernstyrt elektronisk resultattavle. Fotballgruppa sopet inn en god slump med penger da de 4. april i vår hadde heimekamp mot sjølveste Rosenborg. Dette skjedde etter at åfjordingene spilte Rørvik ut av NM. Dermed møtte fosningene Trøndelags stolthet på sin egen kunstgrasbane 14. april.

Gammelt ønske

RBK forlot Åset med resultatet 0 – 3, men åfjordingene ble ikke sittende igjen tomhendte etter besøket.

– Det ble noen kroner til overs, sier Larsen.

Han forteller at ei elektronisk resultattavle har stått på ønskelista til fotballspillerne ei god stund.

Modernisering

Åfjord var tidlig ute blant fosenklubbene med å gå over fra gras til kunstgrasbane. De har allerede skiftet kunstgrasdekket en gang, og de fikk et nytt for noen år sia. Overgangen til elektronisk tavle blir nok et løft for anlegget.

Prisen på herligheten ligger, etter det Larsen kjenner til, rundt 30 000 kroner. De gikk en runde med andre lag først for å høre hvilke erfaringer de hadde. Tavla skal være vanntett, men Larsen sier de likevel vurderer å bygge over et lite tak for å spare den for elementene.

Oppdatert

Fotballgruppas leder sier tilbakemeldingene de har fått på innkjøpet utelukkende har vært positive. Nå kan både spillere og tilskuere bli oppdatert på resultatet. Tavla har også ei tegnrute som viser temperatur og tida som er igjen av kampen. Sekretariatet kan sitte på den andre sida av banen og fjernstyre tavla.

– Den er brukervennlig, sier Larsen.