Det skal i høst asfalteres på fire steder på det kommunale vegnettet i Åfjord. Tre i sentrum og et sted i Stokksund.

Boligfelt

Arbeidene skal utføres av Tore Løkke AS. Finansieringen kom på plass gjennom at det i forfjor ble satt av en million kroner til asfaltering av vegen opp til Monstadstranda boligfelt. Arbeidet ble ikke gjennomført i 2015, derfor utføres det i år. Det ble også satt av en million kroner til asfaltering i budsjettet for 2016.

Prioriteringer

Midlene er satt av i prioritert rekkefølge. Øverst står Monstadstranda boligfelt som ble vedtatt i 2015. Planlagt oppstart her er i uke 35/36, med asfaltering uke 42. Den neste oppgaven er parkeringsplassen for de ansatte ved Åset skole. Dette utføres i samråd med skolen/FAU. Planlagt oppstart her er i uke 40, med asfaltering i uke 42. Sæterlia boligfelt, Stokksund står så for tur. Her skal det samtidig legges ny overvannsledning ned til Fylkesveien. Planlagt oppstart er i uke 33, med planlagt asfaltering i uke 35/36.

Overvatn

Vei fra ny Mælan bru til boliger ved Nedre Årnes, samt parkeringsareal ved Fosen Fjord Hotel. Her ligger et mindre kommunalt areal med grus der en til tider har hatt problemer med overvatn. Planlagt oppstart for dette selsprosjektet er i uke 40, med asfaltering i uke 42.

Uforutsette forhold kan gi endringer i framdrifta.