I plaskeregn møtte lokalbefolkningen opp til Fevåg Fiskefestival. Godt gjemt i teltene koste folk seg med god mat, og trakk i ny og ne ut til aktivitetene på plassen.

Skal vi tro kjøkkenansvarlig under festivalen, Grete Brandhaug, var det også fiskerettene som traff festivalfolket rett i hjertet. - Vi serverer mange retter, men etter min erfaring er det bacalaoen og fiskeballene som det går mest av. Brandhaug var også imponert over hvor mange som trosset været for festivalen.- Når man ser på været så er det veldig bra oppmøte. Og temperaturen er ganske bra. Det var klart flere her i fjor,men da var været bedre også. Så været har litt å si.Eva Øvergård, Ellinor Persson og Håvard Karlsen var blant de som hadde kommet ned til plassen. Og de bekrefter Brandaugs antagelser angående maten.

- Det er veldig god mat her, spesielt fiskeballene, sier Øvergårad.- De er store og laget akkurat slik fiskeball skal være, istemmer Karlsen.

Det er ikke bare maten som drar dem ned til kaia i Fevåg, her er de vært år under festivalen.

- Man treffer så mange folk og kjente. Det er veldig koselig, sier Øvergård.