Anno-dagene i Råkvåg blir den første festivalen Melt stiller på, og ekstra stas er det at det er på heimebane, synes kokk Jonas Nåvik.

LES MER: Åpner nytt fastfoodkonsept

På hjemmebane

Melt er et nytt fastfoodkonsept med fokus på grilled cheese, amerikanske sandwicher med ulikt fyll, som åpner i Trondheim i oktober. Nå har Jonas og kolleger Fredrik Småvik, Kim Asserson og Mats Paulsen også fått hentet en Citroen H-van fra 1971, som gutta skal benytte som foodtruck.

Med den skal de besøke festivaler og arrangementer rundt i Trøndelag, og første stopp er altså Anno-dagene som avholdes årlig i Jonas si heimbygd, Råkvåg.

- Det blir den første festivalen Melt stiller på. Og jeg er på hjemmebane, noe som er meget flott og givende. Det blir gøy å vise oss frem til venner, kjente og familie, folk skal få en matopplevelse utenom det vanlige i Råkvåg, sier Nåvik.

SE OGSÅ: - Det har gått over all forventning

Unike sandwicher

Melt er med i Trondheim kommunes prøveprosjekt for foodtrucks, eller matvogner, og skal sammen med flere restauranter være med på å lage et eget street food-miljø i byen.

Jonas lover at det blir servert unike sandwicher, og gleder seg til å ta turen til hjemtraktene med det nye konseptet og foodtrucken.

- Det er et unikt konsept og unike sandwicher, jeg håper at så mange som mulig vil benytte seg av oss når vi tar turen rundt med foodtrucken, sier Nåvik.

Nå er matvogna hentet, og snart er gutta klare for å ta turen til hungrige fosninger. Foto: Privat