Kjersti har vært bosatt i Stockholm siden 2001, er gift og har tre barn på 1, 3 og 5 år.  Olivia som i dag er 1 år ble født med krefttypen Nevroblastom stadie 4s.

Vil sende barnekreft til historieboken

- Det er derfor jeg bestemte meg for å engasjere meg i Barncancerfondens innsamling for å hjelpe dem med å sende barnekreft til historieboken, forteller Sandgrind.

For åtte år siden mistet Kjersti sin mor til kreft, så saken ligger henne ekstra nær om hjertet.  Ride of Europe er et arrangement som samler inn penger til forskning for barnekreft, og et av Barncancerfondens mange idrettsarrangement der man som deltager samler inn penger til den livsviktige forskningen.

Håper Norge vil følge etter

-I dag er vi sju lag over hele Sverige som gjennom høsten 2015 og våren 2016 har samlet inn penger, og tilslutt gjorde vi en sykkelreise fra Praha til Varberg, 104 mil på sju dager, sier Kjersti.

Totalt klarte alle lagene å samle inn 5,7 millioner kroner år, noe som gir 7000 forskningstimer til barnekreftsaken.

- Olivia har det veldig bra i dag, og vi håper kreften snart er borte. Jeg synes dette er et utrolig spennende prosjekt og det hadde vært gøy om Norge kunne gjøre noe lignende, jeg håper dette kan være med på å inspirere andre, sier Sandgrind.

Lille Olivia (1) ble født med krefttypen Nevroblastom stadie 4s, noe som gjorde at Kjersti engasjerte seg i Ride of Hope Europe. Foto: Privat