Tirsdag åpnet årets Storsjøcup i Østersund i Sverige, og flere av de totalt 32 fotballagene fra Fosen var allerede i aksjon i morgentimene. Imidlertid ble det en tøff start på cup-en for både G16 fra Rissa IL, J15 fra Ørland BK, J14 fra Leksvik IL og G12 fra FK Fosen.

Tap mot Steinkjer

G16-laget fra Rissa tapte 3-5 mot Steinkjer FK etter en svært jevn kamp. Rissværingene holdt på 1-1 til pause, men nordtrønderne slo til i andre omgang.

- Det var en kjempebra kamp. Vi vet at Steinkjer er et godt lag, og de ble litt for sterke på slutten, sier en Rissa-supporter på telefon fra Østersund.

Stemningen blant spillerne er likevel god, og de ser framover mot nye dueller i løpet av tirsdagen.

Målrik kamp

Også J15 fra Ørland BK, J14 fra Leksvik IL og G12 fra FK Fosen var i aksjon ute på banen tirsdag morgen. J15-laget fra Ørland måtte se seg slått av Sørlia IL med stillingen 9-3, mens J14 fra Leksvik IL gikk på tap mot Frei FK med stillingen 3-1.

Den målrike kampen mellom G12 fra FK Fosen 2 og Vinne IL endte til slutt med 7-5 i Vinne ILs favør.

8 lag fra Åfjord

Fortsatt gjenstår flust av kamper, og i skrivende stund er både G 14 fra Rissa IL og FK Fosen G16 og J12 i gang mot både norske og svenske fotballag.

Åfjord ILs G16-lag knivet mot Grong IL, hvor stillingen ble 3-2 til Grong. Åfjord J12 vant imidlertid 4-0 over Malvik i sin første kamp i Storsjøcup 2016. Disse lagene fra Åfjord er to av totalt åtte lag fra Åfjord IL som deltar i årets Storsjøcup.

Følg kampoppdateringer live på Storsjøcups hjemmeside.