Det blir et stort show, med fantastiske musikere og bare bra musikk fra åttitallet, forteller Strugstad.

Fra Dolly Parton til Whitesnake

- Det er fryktelig vanskelig å bare velge ut noenogtredve låter blant tusenvis, men vi har valgt noen fra litt forskjellige stilarter. Alt fra Dolly Parton til Whitesnake. Og mellom de finner vi jo også Bette Midler og Michael Jackson, sier Strugstad.

Han forteller at heavyrocken er gitt godt med plass under åttitallshyllesten.

- Whitesnake, Gary Moore og Bon Jovi, og Europe med Final countdown av unge Schjølberg får vi også. Det blir låter alle har hørt før, en skikkelig mimrekveld, sier Stugstad.

Innimellom låtene blir det også vist videosnutter fra  historiske øyeblikk som da Ronald Reagan ble innsatt som president, og Kåre Willoch ble statsminister i Norge, opplyser han.

Stort aldersspenn

- Aldersspennet på aktørene som bidrar er fra 13 til over 60 år, og et barnekor fra Botngård skole skal synge på Tina Turners We don’t need another hero, sier Strugstad.

Teller man med alle medlemmene i Ørland gospelkor så vil det bli bortimot 40-50 aktører til sammen på scenen, forklarer Strugstad.

- Hele sekvensen avsluttes med We are the world, der alle aktørene er oppe på scenen og allsang fra publikum. Det blir en bra kveld, sier Strugstad.