- Jeg har fått tilbud om jobben og har takket ja, bekrefter Annie Magdele.

- Stor og spennende jobb

Hun jobber i dag som inspektør ved en barneskole i Os i Hordaland, og gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer som rektor.

- Jeg gleder meg, og er veldig glad for at jeg har fått tilbudet. Jeg starter til skolestart i høst, men satser på å få tatt en tur oppover også før ferien. Jeg er veldig ydmyk i forhold til oppdraget, det er en stor og spennende jobb, forteller hun.

Det å skape gode oppvekstvilkår for elevene er noe den nye rektoren setter høyt, og vil vektlegge et godt samarbeid med både heimen  og lokalsamfunnet for øvrig.

- Jeg har hørt mye positivt om skolen, og synes det er fint at det er en Olweus-skole og at det satses på veileda lesing i skolen, sier hun.

Travel sommer

Selv om veien fra Os til Bjugn er lang, er den nye rektoren godt kjent med Fosen fra før av. Hun er gift med en mann fra Bjugn, og sammen har de kjøpt et gårdsbruk på Valsneset som de fram til nå har benyttet som feriested.

- Vi ser fram til å komme nærmere familie, og gleder oss til å etablere oss på bruket med en liten kjøkkenhage og kanskje noen høner. Det blir en travel sommer med flytting og mange baller i lufta, men jeg er spent og gleder meg til å bli kjent med elever og ansatte i den nye jobben, sier hun.