Bilen hadde fått flere riper i lakken. Hun visste ikke hvem som stod bak hærverket på bilen, før en eldre mann skjelte henne ut seinere samme dag. Han mente hun hadde parkert ulovlig, og syntes at det var svært uhøflig gjort.

Bildet av bilen hennes ble først lagt ut på Facebook-siden Fosen trafikk info søndag. Posten skapte en del reaksjoner.

- Kjeftet på oss

- Det var kjedelig å hente bilen, ja. Den hadde fått flere riper. Jeg dro inn til sykehuset og tenkte ikke mer på det før jeg traff på den eldre mannen igjen samme kveld, forklarer hun.

Mannen bekreftet da at han hadde ripet opp bilen, og sa til Berdahl at han synes hun var uhøflig som hadde parkert på denne måten.

- Han var veldig sint og kjeftet på oss. Jeg forsøkte å gå unna og overse ham siden jeg hadde med meg sønnen min på tre år, men han kom etter oss å fortsatte å kjefte. Han var rett og slett ekkel, sier Berdahl.

Da mannen ikke ville gi seg med å kjefte, tok Malin et bilde av ham.

- Sønnen min ble redd, og da jeg tok et bilde av ham så ga han seg og sa ikke mer, forklarer Berdahl.

- Måtte parkere der det var plass

Berdahl forteller at hun er avhengig av å ha bilen stående der da hun og samboeren hver dag reiser inn til Trondheim for å besøke sønnen på St. Olavs hospital.

- Vi er nødt til å ha en bil på hver side av ferjeleiet av økonomiske årsaker, og i helgene blir det mildt sagt kaos der med tanke på parkeringsplasser. Jeg ble nødt til å parkere der jeg kunne, forklarer Berdahl.

Har anmeldt saken

Etter at hennes samboer delte et bilde av bilen med ripene, har Berdahl fått inntrykk av at det ikke er første gang den eldre herren har vært ute å skremt bilister.

- Det må være en som bor i området, etter at vi delte innlegget på Facebook har flere sagt at de har observert ham i området.

Saken ble anmeldt i går, og familien håper nå at den ansvarlige må gjøre opp for seg og skadene han har påført bilen.

Malin Berdahl ble paff da hun så hva som hadde skjedd med bilen. Foto: Privat