Storebror Arild forteller at han skrev annonsen etter at han fikk siste oppdatering på kjærlighetsfronten.

- Vi har hatt et par løpeturer sammen denne uka, og da har jeg jo fått siste oppdatering på kjærlighetsfronten. Og det synes jeg var litt tørt, sier Arild Kotte.

- Skal aldri si aldri

Han forteller at han synes det er  ”for gæli” at liillesøster Lene skal være singel.

- Jeg har en flott søster med så mange fine kvaliteter og jeg synes jo det er trist at hun ikke skal ha en flott mann i livet sistt. Om dette fører frem til at hun finner den store kjærligheten skal jeg ikke si, men man skal aldri si aldri. Lene ble nok litt overrasket ja. Men hun er så sporty at dette takler hun bra. Jeg har fått tilbakemelding på at det ramler inn meldinger til henne. Håper dette ikke tar fra henne nattesøvnen nå som hun skal løpe Oslo Maraton til helgen, sier Kotte.

Annonsen var skrevet med et glimt i øyet, forklarer han.

- Men storebrors krav til en mann er ikke tøys, altså!

Over 70 henvendelser så langt

Lene Kotte forteller at hun ble svært overrasket da hun så hva storebror hadde skrevet, men tar det ikke ille opp at han har laget en kontaktannonse for henne. Innlegget har fått god respons og Lene har i skrivende stund fått over 70 henvendelser.

- Visste du at din bror hadde planlagt dette på forhånd?

- Nei, overhodet ikke. Vi var på løpetur i går kveld, og da vi kom tilbake tok Arilds kone et bilde av oss. Han spurte meg om han fikk lov å tagge meg på Facebook, og så kom det der, ler Lene Kotte.

- Ble rimelig svett

Lene er sikker på at det var godt ment.

- Jeg ble rimelig svett da jeg så det, det var ikke akkurat det jeg hadde sett for meg. Men Arild har alltid villet meg godt, og det var nok godt ment. Han har hintet om at jeg snart må finne meg en mann, men jeg har ikke hatt det så travelt.

- Og hvordan har responsen vært?

- Jeg fikk akkurat melding fra en som ville på date, og så tror jeg at jeg har fått 25 venneforespørsler og mange som har lagt meg til på snap som jeg ikke kjenner. Man kan vel si at Arild gjorde en rimelig hektisk hverdag enda mer hektisk, forteller Lene, som er jordmor.

- Ble stille

Ungene hennes synes det var et artig påfunn. Da innlegget ble delt på Facebook søndag kveld, hadde hun besøk av noen venninner. De har aldri opplevd at Lene ble så stille som da hun fikk se hva storebror  hadde funnet på.

-De sa de aldri har hørt at jeg har blitt så stille før. Jeg ble svett og ville egentlig bare ta meg en dusj, sier Kotte.

Hun forteller at hun ikke har sett for seg at innlegget skal føre til at hun finner den store kjærligheten, men at man aldri vet hva som kan skje.

- Spennende å se om han finnes

- Man skal aldri si aldri. Jeg føler jo litt at jeg ble lagt ut på anbud, men min bror mener godt og han stiller høye krav. Så om han finner noen han mener passer, er han sikkert verdt å ta en prat med, sier Kotte.

Lene forteller at hun selv er meget klar på hva hun ser etter i en mann:

- Jeg er rimelig klar på hva jeg ser etter, så det blir spennende å se om denne personen faktisk finnes. Finner jeg ikke akkurat den jeg vil ha, klarer jeg meg meget fint alene. Men det er klart som Arild skriver, at det er et stort pluss dersom jeg slipper å skifte dekk selv. Og er han i tillegg glad i å løpe, begynner det muligens å være av interesse!

Her kan du se hva storebror skrev:

«Storebror søker mann til lillesøster! Min vakre, snille, sjarmerende, flinke, omgjengelige, sympatiske og omtenksomme søster er singel! Jeg forstår det ikke. Her må hun få litt hjelp.Kontakt kan gjerne gå via meg, men det er visse kriterier som må oppfylles for at du skal være en kandidat.Du må være snill, omtenksom og ha et glimt i øyet. Blomster hver fredag er ikke et krav, men kan ses på som en sterk oppfordring. Du må være glad i barn. Mine onkelbarn fortjener kun det beste! Om du er litt aktiv så er det ingen ulempe - da min søster ikke er skapt for å ligge i sofaen dagen lang. Du trenger ikke nødvendigvis å se ut som en fotomodell, men et innslag av trekk fra David Beckham eller Brad Pitt gir en pluss i margen. Du må gjerne være handy. Min søster skal slippe å bytte dekk på bilen sin selv. Jeg ser etter en mann som er en stødig kar. Du skal være en motvekt når min søster har en million baller i luften, og du skal støtte henne når hun har hatt tøffe dager på jobb. Hun får alt for sjelden servert mat, så om du kan overraske med en deilig salat og litt vin så tror jeg du legger inn gode aksjer. Alder er ikke et absolutt krav, men det er klart at du skal ha voldsomt gode argumenter å komme med om du er under 25 og over 50!Og om du ikke vil gå via meg, så sender du bare en snap til: "lenekotte"Lykke til! »