Er du glad i messingblås generelt og Musikklaget Kornetten spesielt, har du snart muligheten for å se dem i en meget spesiell setting. I juni setter de kursen mot Amerika for å holde konsert sammen med en rekke andre orkestre. Billettprisen er skarve 20 dollar, men det inkluderer dessverre ikke reise dit.

Muligheter

På heimesida til Carnegie Hall kan en lese følgende om konserten (oversatt fra engelsk): «The Symphonic Series gir band and orkestre muligheten til å spille i Carnegie Hall og motta kommentarer fra et panel av nasjonalt anerkjente eksperter. Deltakende ensembler vil også dra nytte av en privat workshop ledet av Peter Boonshaft, William Jones, Jerry Junkin, og Larry Livingston.»

Tøft program

Avreisa er 11. juni for de fleste. De skal bo på New York Midtown Hilton. Forberedelsene til konserten begynner straks de kommer fram. Noen av reisedeltakerne har valgt å reise litt før.

Søndag 12. juni vil det bli tid til øvelse sammen med de amerikanske veilederne. Seinere på dagen skal det bli tur på Broadway for å få med seg en av de kjente musikalene. Deretter skal de bese Rockefeller Center.

Heimreisa for hovedtroppen blir 14. juni.

Deltakerne:

Averill Park High School Symphonic Orchestra

Denver Young Artists Orchestra

Floyd Central HS Baroque Orchestra

Floyd Central HS Symphony Orchestra

Hunterdon Central Regional High School Orchestra

Malibu High School Orchestra

Musikklaget Kornetten Symphonic Band

Nashville High School Band

West Central Area High School Band

Wheaton North High School Wind Ensemble