Audestad er i disse dager aktuell med sin tredje plate;  Ni nye. Fredag 29.april kommer hun med band til Bjugn Kulturhus for å holde konsert.

- Fantastisk turné så langt

Charlotte ga ut sitt debutalbum  På feil si av vein i 2013, og fikk strålende kritikker for dette. Oppfølgeren, Livet e for kort te å bare ha det greit, som kom ut året etter fikk også god mottagelse med radiolisting på P1.

Charlotte har vært elev ved den nå nedlagte musikk,dans-og dramalinja i Bjugn, og håper at folk på Fosen heller vil komme på konsert enn å sitte heime foran TVen.

- Vi spilte der for to år siden og hadde utrolig fin opplevelse. Det har vært en fantastisk turné så langt med gode besøkstall, og vi krysser fingrene for at fosningene dropper taco og gullrekka og kommer på konsert, sier hun.

Selvironi og sanne historier

Audestad er opptatt av å fortelle kjærlighetshistorier i  alle slags former og fasonger. Tekstene hennes er dypere enn før, men den populære artisten lover likevel at det skal bli plass til en solid dose humor under fredagens konsert.

- Jeg lover en humørfylt kveld med tonnevis av selvironi og sanne historier om et totalt mislykket kjærlighetsliv, sier hun.