Publikum fikk være med på en musikalsk reise gjennom fire ulike sjangre; derav navnet FabFour. Av det som ble servert var det Hellbillies-låter, duetter, Grand Prix og rock.

- En kjempekveld

- Det var veldig artig. Når vi legger ned så mye arbeid som dette så er det artig at folk respekterer det. Mange utombygdes folk hadde også fattet interesse for prosjektet, og det ble en kjempekveld, sier Standahl.

Døtrene Nina Standahl og Siri Standahl har stått for regien på showet.

- De heiv seg rundt og skaffet musikere og artister. Nytt av året er at de fikk henta inn musikere fra den nedlagte musikk, dans og dramalinja i Bjugn, så vi fikk med oss ungt blod, sier Jan-Inge.

-Avgjørende

Folk var også meget imponert over lyd og lys, og i tillegg til prisgitte sponsorer er det for ungdomslaget helt avgjørende at publikum kjenner sin besøkstid under det årlige arrangementet, forklarer Standahl.

- Det er viktig. Det legges ned mye arbeid, og det er denne festen her som legger grunnlaget for hele året. Det er den som gjør at vi har råd til å ha huset vårt, denne sukkerbiten suger vi på hele året, sier han.

- Tok virkelig av

Da UFO tok over festen var de takknemlige for den gode oppvarmingen publikum hadde fått, forklarer Standahl.

- Det var bra trøkk i huset og høy allsangfaktor under Wigwam-låta In my dreams. Videre ble det pop og rock, og folk stod oppå bord og stoler under Roar Innstrands versjon av Europes Rock the night. Da avslutningslåta med «karran» kom, Kiss-låta Rock n’roll all night, tok det virkelig av, sier han.

Håvard alias Gene Simmons Foto: Valsfjord ungdomslag
Grand Prix og glam hører med. Foto: Thomas Harøy
Publikum fikk høre slagere fra mange forskjellige sjangre. Foto: Thomas Harøy