- Det godt å se at noen tør å satse når de ser muligheter. Fosenterminalen bør ha gode sjanser for å lykkes, med tanke på den veksten som er spådd på kysten fremover, og som vi har sett de siste årene, sier ordfører i Roan, Einar Eian (H).

Håper på smitteeffekt

- Roan kommune er glad for denne etableringen på Fosen kysthavn og håper det har en smitteeffekt til andre som vurderer å satse, sier en optimistisk Eian.

Fosenterminalen

Fosenterminalen AS eies av Thore Erling Pettersen, Harald Årbogen og Bjørn Thore Haagensli, som har 1/3 av aksjene hver.Fosenterminalen Bessaker driver med lagring og håndtering av gods fra bil og båt.- Vi har vinterlagring for båt, bil, campingvogn og slike ting. Vi har også egen kai til håndtering av gods, forteller en av eierne Bjørn Thore Haagensli.

- Vi har planer om å investere i en truck for håndtering av større containere, og vi har fortsatt ledig kapasitet for lagring, frister Haagensli.

Folksomt

Nær hundre personer deltok i åpningen av Fosenterminalen i Bessaker. Altså et større antall enn hva som deltok i åpningen av vindparken på Skomakerfjellet.

Ordfører Einar Eian (H).