Årets isfiskekonkurranse i regi av Stadsbygd Jeger-og Fiskerforening ble populær blant både store og små. Vel 60 deltagere og nesten 100 stykker på isen gjorde det til en hyggelig dag, melder arrangøren.

20 kilo fisk

Under selve konkurransen ble det tatt opp omtrent 100 fisker, i tillegg til noen flere både før og etter. Totalt 20 kilo fisk ble tatt opp, og gjennomsnittsvekten var på 200 gram. Konkurransens største fisk var på 640 gram, og den minste på bare 36 gram.

Arrangøren håper at konkurransen var med på å bidra til at flere også tar turen på eget initiativ.

- Vi er veldig fornøyde, selv om det var en del overvatn og sørpe så var det mange som tok turen. Vi er veldig takknemlige for alle samarbeidspartnerne våre som gjør arrangementet mulig, sier Marius Rønningen i Stadsbygd Jeger-og Fiskerforening.

- For ungene

Godt oppmøte og unger som får fiske og kose seg er motivasjon for å fortsette, forteller han. Etter hvert har foreningen også planer om å få lagt ut en båt som medlemmene kan benytte seg av.

- Vi er glade for godt oppmøte, det var nesten 100 stykker ute på isen samtidig. Det er for ungene vi gjør dette, og det er flott å se at de koser seg. Vi har også planer om å få lagt ut en båt som våre medlemmer kan benytte seg av etter hvert, forteller Rønningen.