Det forteller etterforskningsleder Roy Inge Aas til Fosna-Folket. Avhør av de involverte personene vil trolig være vesentlig for å finne årsaken til ulykken.

- I bedring

Det var to kvinner og to menn som overlevde tragedien. I en pressemelding fra St. Olavs hospital utsendt klokka 18.15 går følgende fram:

«Alvorlige skader som er avklart, stabile og til dels ferdig behandlet. To pasienter fortsatt på intensiv».

- De er alle i bedring etter å ha pådratt seg de alvorlige skadene. Tilstanden er fortsatt stabil for alle fire, sa kommunikasjonsrådgiver Frode Nikolaisen til Adressa.no onsdag.

Forsiktig med informasjon

To personer omkom da to biler frontkolliderte på fylkesvei 715 like øst for Rørvik ferjeleie søndag ettermiddag. Politiet har så langt bekreftet at en bil kom over i feil kjørebane. Utover det, er etterforskningsleder Aas forsiktig med å uttale seg om årsak inntil de involverte er avhørt.

- Vi kan ikke vite ting hundre prosent sikkert. Derfor venter vi med å gå ut med informasjon, sier han.

Bremsespor

Det skal ikke ha vært andre vitner til hendelsen enn de som satt i de to ulykkesbilene. Dermed er muligheten for at en forbikjøring var foranledningen til kollisjonen, nærmest utelukket. Aas bekrefter at det er bremsespor fra den ene bilen på ulykkesstedet. Han vil ikke bekrefte hvilken av bilene som hadde bremset opp før smellen.

- Bremsesporene var korte, sier Aas.

Hastighet

Politiet mener at de første vitnene kom til ulykkesstedet kort tid etter at ulykken skjedde.

- Men det var ingen utenforstående som så akkurat kollisjonen, sier Aas.

Det er 80-sone på ulykkesstedet. Etterforskningslederen sier det er for tidlig å si noe om hvilken hastighet de to bilene holdt.

Pårørende av kvinnen og mannen som omkom i ulykken, er varslet om hendelsen. Ifølge politiet ønsker ikke familien at navnet på de omkomne skal offentliggjøres.

Les også:– Én av bilene kom over i feil kjørebane– Vi skal klare å finne årsakenFIRE DØDE I SAMME ULYKKE I 1989: «En av de verste ulykker i Fosen noensinne»– Én av de skadde har adresse på FosenOrdføreren: - TragiskTo omkom i frontkollisjon

De to bilene ble påført store materielle skader i kollisjonen. Foto: Alexander Killingberg