Alstad har sendt oss et bilde av veien der det ser ut som deler av autovernet holder på å rase ut.  Alstad jobber selv ved hotellet like ved og mener at veien ikke så like ille ut tidligere i dag.

- Nå ser vi at stolpene til rekkverket henger i løse lufta, sier Alstad som frykter at veien vil rase ut dersom det kommer et tungt kjøretøy.

Det ser ikke bra ut, mener han.

- Det er mulig det ikke er så ille som det ser ut herfra hvor vi nå står, men det ser ikke bra ut, sier Alstad.

- Ingen fare

Daglig leder i Fosenvegene, Knut Sundet sier at det ikke er grunn til bekymring, selv om stolpene henger i løse lufta.

- Det er ingen fare. Dette er helt naturlig i forhold til veiarbeidet som foregår. Veien er breddet ut på innsiden så det er ingen grunn til bekymring.

Alt er under kontroll ifølge Sundet.

- Ingeniørene er trygge på situasjonen, alt er under kontroll, sier han.

SE OGSÅ: Millionkontrakt om brubygging signert

- Senk hastigheten

Klokken 14.35 forteller Olaf Rovik i Statens Vegvesen at trafikken på stedet er blitt lagt om, og at det i løpet av kvelden vil bli satt opp rekkverk.

- Situasjonen er under kontroll. Arbeidet med å sette opp rekkverk starter i kveld, og da vil det også bli satt opp igjen det som nå er løst, forteller han.

Han oppfordrer likevel folk til å senke hastigheten når de passerer anleggsområdet.

- Vi regner med at arbediet med å sette opp rekkverk er ferdig til i morgen tidlig. Vi har kontroll på situasjonen, men vi oppfordrer likevel folk til å kjøre forsiktig gjennom anleggsområdet og senke hastigheten, sier Rovik.