Jobzone ønsker å stimulere til humanitært arbeid lokalt, og fosenavdelingen er i den forbindelse på jakt etter helter i lokalmiljøet som gjør en innsats for andre.

Utsetter fristen

- Vi deler ut en lokal hederspris på 10 000, og dersom vi finner den riktige personen som kommer høyt opp på lista vil vedkommende kunne være med i den landsdekkende konkurransen med en premie på 100 000 kroner, forteller Rosenlund i Jobzone Fosen.

Rosenlund forteller at det så langt har kommet inn flere gode forslag til kandidater, men foreløpig kun fra tre kommuner på Fosen.

- Vi vil at hele Fosen skal være representert, og tror vi kan få inn kandidater fra enda flere kommuner, så derfor velger vi nå å utsette søknadsfristen til fredag 12.februar, sier han.

Send inn ditt forslag

Jobzone-prisen er en personlig pris som deles ut av lokale avdelingskontor over hele landet, og den typiske prisvinneren er en som gjør en innsats for svakerestilte grupper lokalt eller globalt.

- Ingenting hadde vært artigere enn om vi får en kandidat fra Fosen som vinner landskonkurransen, så nå håper vi at vi får inn mange gode kandidater. Har du et godt forslag er det bare å ta kontakt med oss, sier Rosenlund.