Anna Pettersen synes det var stor stas å motta prisen.

Skulle gjerne ha delt prisen

- Det er veldig stor stas å få denne prisen. Det er artig at den innsatsen jeg og mange andre gjør blir sett, og satt pris på, sier hun.

Hun forteller at hun gjerne skulle ha delt prisen med flere.

- Det er mange jeg skulle delt denne prisen med, spesielt Anders Olesen. Vi har trent, og ledet mini-og knøttelagene sammen, så han må få en god del av æren, sier Anna.

Et juleønske

Anna har også et lite ønske hun håper vil bli oppfylt.

- Til jul ønsker jeg meg at flere barn blir med på fotball når vi starter opp igjen på nyåret, og spesielt fra sør i kommunen, da det ikke har vært med noen derfra i år. Og så må de gjerne slenge seg med på 4H også, sier hun.

Her er begrunnelsene:

”Roan kommunes kulturpris tildeles Roald Terning for arbeidet han har utført innen slektsforskning. Han har de siste årene innen slektsforskningen beskrevet over 30.000 navn. Arbeidet vil bli til stor nytte og glede for Roans befolkning. I tillegg har han ledet arbeidet med innhenting av gamle bilder fra Roan- noe som han tar vare på i eget arkiv. ”

”Roan kommunes kulturpris tildeles Anna Pettersen for gjennom flere år å ha vært aktiv og en pådriver i 4H. I tillegg har hun tatt ansvar for trening og kampoppfølging a aldersbestemte lag i U.I.F. Bjørgan. Hun er ei aktiv jente som er med der noe skjer, er lett å be og har mange gode innspill til hvordan utfordringer skal takles. ”