Vinneren blir også Norges representant i Bocus d’Or Europa, som avholdes i Budapest i 2016. Derfra går veien videre til prestisjefylte Bocuse d’Or i Lyon i 2017. For å nå målet er Adrian i full gang med å trene til konkurransen.

14 timer om dagen

- Den siste tida har jeg jobbet fulltid med dette, sju dager i uka og 12-14 timer om dagen. Den første måneden er en kreativ fase, så kommer fase nummer to der vi videreutvikler design og deretter kommer finpussen, sier Adrian.

Adrian har deltatt i konkurransen tidligere, da som medhjelper for den norske kokken Geir Skeie. Denne gangen har Adrian sitt eget team, og nå er det kun seier som står i hodet på den målbevisste kokken.

- Boccuse d’Or er det aller gjeveste enn kokk kan være med på. Det handler om å greie å beholde roen, og ha selvtillit nok. På teamet har vi også en mentaltrener som skal hjelpe til å holde fokus, forteller Adrian.

Hver av kandidatene har også lov å velge en commis, en assistent.

- Som kandidat får man velge en assistent som skal bistå, en ung kokk som skal være under 23 år.  Jeg har valgt Eskil Hildonen, sønn av Roar Hildonen, forteller Adrian.

Bred erfaring

Det valget var ikke helt tilfeldig. Adrian startet selv sin kokkekarriere hos Roar Hildonen da han var tretten år gammel. Etter det har han jobbet for blant annet Eivind Hellstrøm og amerikanske Thomas Keller.

På grunn av all øvingen frem mot konkurransen er det blitt noen måneder siden han sist var på Storfosna, men også der vil det skje mye på matfronten, forklarer han. Adrian er ivrig dykker, og fanger mye av råvarene sine selv. Der er Storfosna et eldorado, forklarer han.

- Nå er det noen måneder siden sist jeg var på Storfosna, men der er det fortsatt mye rom for utvikling på matfronten. Det er en utrolig plass med så mange interessante råvarer, og spekteret av råvarer er utrolig bredt når det kommer til jakt, fiske og grønnsaker.

Nå er det kun gull som gjelder for mesterkokken, og det er bare én tanke som går gjennom hodet hans akkurat nå.

- Det er kun gull som gjelder. Nå tenker jeg bare på seier, seier og seier, sier Adrian.