I løpet av den kommende måneden skal beboerne på Brekstad få et utvidet tilbud på matfronten. Tapas og Grill Eksotisk Mat skal by på hovedsakelig take-away med grillmat i form av tradisjonelle retter fra det asiatiske kjøkken. I tillegg skal de drive catering til bedrifter og arrangementer. Her kan du velge mellom småretter som vårruller, wok, grillspyd og innbakt kylling.

Det er Camilla Weness som skal styre skuta sammen med nevø og kokk Eugene Zon. Weness er kjent med fosningenes matvaner etter å ha vært en gjenganger på matstand under arrangementer på Fosen.

- Jeg har servert mat på Ørlandsdagene siden 2006, og leverte sist til Countryfestivalen på Ørland til stor suksess, så jeg tror det vil slå an her også.

Restauranten som skal etableres i lokalene som tidligere huset ”Mitt lille skattkammer”, vil både gi og få konkurranse fra Yrjartun cafè som også tilbyr kafè og catering. Men Weness tror det er bra med et mer variert og utvidet tilbud.

- Folk elsker maten min, så jeg er ikke redd for at det ikke skal komme noe folk, sier hun.

Helt eksakt dato for når dørene åpnes har hun ikke, men slår fast at det skal bli klart til før Ørlandsdagene.

Tapas og Grill Eksotisk Mat tilbyr et bredt matsortiment. Her fra stand på havna under kystfesten med NRKs sommerbåt.