- BDO forventer vekst på Fosen, sier daglig leder Siri Hellan Hoøen om bakgrunnen for nyetableringen.

I Norge er BDO er et av landets største og ledende kompetansehus innen forretningsområdene regnskap, revisjon, gransking og forebygging av økonomisk kriminalitet, IT-revisjon og - risikostyring, virksomhetsstyring, sikkerhet og beredskap, skatt og avgift, og transaksjonsrådgivning. Torsdag 1. september åpner de klar til å ta i mot kunder i lokalene ved Yrjartun på Brekstad.

Seks ansatte

Ørlendingen Siri Hellan Hoøen har fått jobben som daglig leder ved det nye kontoret, som ser hele Fosen som nedslagsfelt. Hun forteller at revisjon, skatterådgivning og rådgivning er områdene kontoret i første rekke satser på. I tida framover vil seks ansatte han sin arbeidsplass ved det nye kontoret. Hellan Hoøen er både revisor og regnskapfører. I tillegg vil kontoret bli bemannet med ytterligere fire regnskapsførere. Rådgivningen er det Hallgeir Grøntvedt, tidligere ordfører i Ørland, som skal stå for.

Vekstområde

- BDO forventer vekst på Fosen, sier Hellan Hoøen om bakgrunnen for nyetableringen. Hun legger til at etableringen ikke vil være et tradisjonelt regnskapskontor, men tilby et bredere spekter av tjenester.- Vi vil ha en bred kompetanse på plass til daglig, sier hun.

Sjøl om kundene ønskes velkommen til lokalene på Brekstad, så legger både Hellen Hoøen og Grøntvedt vekt på at de gjerne bistår kundene uten at de fysisk kommer til kontoret. - Vi kan løse mange oppgaver via kontakt over nett og gjennom videokonferanser, sier de to. Nyetableringen er i gang fra 1. september, og tirsdag 6. september holder de åpen dag for alle som ønsker å bli nærmere kjent med BDOs avdeling på Fosen.