Sammen med Stefan Strømnes, Thale Krogtoft og banjoist Mikael Jonassen er Christina denne uka på Fosen-besøk.

Fredag skal kvartetten framføre barnemusikalen «Den andre nissefamilien» for barnehagebarn i Ørland. Lørdag byr de på to konserter breddfulle av julestemning for et voksent publikum ved kafé Yrjartun på Brekstad.

- Hva vi er

Christina Benedicte Tindvik Strøm forteller at barneforestillingen tar opp problemstillinger som gjerne dukker opp i familier som ikke er de typiske A-4-familiene.

- Det er ikke hva vi har, men hva vi er som er det viktigste, sier hun.

Ferdig utdannet

Etter å ha vært elev ved musikk. dans og dramalinja ved Fosen videregående skole har Christina Benedicte Tindvik Strøm studert dans i Bergen før det ble fire år ved Oslo Musikkteater. I dag er hun ferdig utdannet musikalartist.

Roser MDD-linja i Bjugn

Den profesjonelle musikalartisten fra Ørland legger ikke skjul på at årene hun gikk ved musikk.dans og drama på Fosen videregående skole var vesentlige for det videre yrkesvalget. - Det var et veldig bra opplegg ved MDD i Bjugn, og det var viktig for at jeg tok sjansen på å satse på et yrke som dette, sier hun.

SETT DENNE? Dette kan være det siste du ser fra musikklinja

ELLER DENNE? - Jeg forstår ikke tanken bak å legge ned musikklinja

«Den andre nissefamilien» er tittelen på barnemusikalen som Stefan Strømnes, Thale Krogtoft og Christina Benedicte Tindvik Strøm sammen med banjoist Mikael Jonassen nå turnerer med.