Han komponerte låta for et halvt år siden. Rømma publiserte nylig en hjemmesnekret video på Facebook. Der sitter han med gitaren på verandaen og fremfører sangen akustisk. Videoen fikk opp mot 370 likes og ble delt over 250 ganger.

Ville beholde akustisk sound

Nå har Rømma spilt inn sangen i sitt eget studio på Hermstad i Rissa kommune.

- Jeg ville beholde "soundet" som folk likte på Facebook. Derfor spilte jeg den inn hjemme med kun to akustiske gitarspor og leadvokal uten koring. Jeg har også laget en video med bilder fra barndommen og ungdomstida mi, forteller musikeren.

- Evig tenåring

Rømma sier han er overveldet over den positive responsen på sosiale medier.

- Jeg har fått flere forespørsler om å spille sangen i konfirmasjoner. Dette er utrolig moro for meg som lever av musikken. Det beste som finnes er når folk virkelig setter pris på alle timene jeg legger ned i låtskriving, synging og gitarspilling. Nå blir jeg 33 år på onsdag, men jeg føler at jeg aldri blir voksen. Jeg er nok en evig tenåring. Det er livets melodi, smiler han.

Takker foreldrene

Låta «Livets melodi» handler ganske enkelt om hvordan det er å være tenåring.

- Det er mange tanker som surrer rundt i hodet. Innimellom føler du at alt går i mot, men det er faktisk ikke så ille som du tror det er. Jeg må si at jeg har hatt en veldig trygg og flott oppvekst. Det takker jeg mamma og pappa for. De har bestandig støttet meg og har vært der når jeg har trengt dem. Men jeg husker også at det ikke var bare, bare å flytte for seg selv i egen leilighet, forteller Rømma.

Vokalist i Too far gone, Børge Rømma, sier han er en evig tenåring. FOTO: Privat.