- I all beskjedenhet så tror jeg det er mange som synes det er greit at vi fikk denne prisen, sier leder Randi Fjeldvær i Ørland Teaterlag.

Trekker fulle hus

På senvinteren har det blitt en tradisjon at ørlendinger i hopetall og enkelte bjugninger fyller den store salen ved Ørland kultursenter når det er tid for den årvisse Ørlandsrevyen. I fjor solgte teaterlaget ikke mindre enn 1.550 billetter til revyen, og det blir neppe færre når det i mars 2016 er klart for premiere på neste års revy.

Tildelingen ingen tabbe

Oppkjøringen til vinterens revy starter etter nyttår, så innholdet i den er fortsatt i det blå.

- Nå håper jeg egentlig politikerne våre kan drite seg ut litt, så vi får stoff til sketsjer, sier Fjeldvær muntert. Hun legger til at lokalpolitikerne i alle fall ikke har dummet seg ut gjennom tildelingen av kulturprisen.

- Kjempestas

- Det er kjempestas å få kulturprisen, sier Fjeldvær. Hun fikk den gode nyheten ved lunsjtider torsdag, og hadde ikke rukket å dele den med lagets rundt 30 aktive medlemmer da lokalavisa tok kontakt.

SE DENNE: - Jeg flira så jeg nesten pissa på meg

«Høydeopphold» på Kråkvåg

- Har du rukket å klekke ut en plan for feiringen av kulturprisen?

- Nei, det har jeg ikke. Det er ikke sikkert vi rekker å feire den før jul, men vi starter oppkjøringen til neste års revy med et «høydeopphold» på Kråvåg i januar, avslutter leder Randi Fjeldvær i Ørland Teaterlag. Selve utdelingen av Ørland kommunes kulturpris skjer under den årlige vinterfestuka på nyåret.