Da har filmregissøren et håp om å spille inn sin første spillefilm på ulike steder i Trøndelag.

Leksværing fortalte Fosna-Folket om ideen til sitt spillefilmprosjekt på omtrent samme tid i fjor. Arbeidstittelen på prosjektet er «Alle hater Johan», og utgangspunktet for historien er begravelsen til en sint og upopulær gammel mann.

- Så går vi tilbake i tid og forteller historien om livet hans, forteller Witzø.

Har Erlend Loe på laget

I løpet av året har filmregissøren fått med seg manusforfatter Erlend Loe på laget.

-  Jeg kontaktet Erlend og spurte om han hadde lyst til å være manusforfatter på filmen. Målet har vært å få et førsteutkast av manuset ferdig til jul, og det klarte vi. Vi har kommet gjennom hele historien. Det er en milepæl for et slikt prosjekt.

Nå står en produksjonssøknad til Norsk filminstitutt for tur.

- Jeg håper vi klarer å sende inn en søknad i tide, slik at filmen kan spilles inn neste år. Jeg har tro på at dette prosjektet blir debutfilmen min. 2016 blir et veldig spennende år.

I tillegg til sitt eget spillefilmprosjekt skal Witzø være medregissør på den norske bilfilmen Børning 2. Under innspillingen skal fosningen ha bilderegien på ulike stunts og bilkjøringsscener.

- Det blir veldig artig, sier han.

Laget drama på Sommerbåten

Mye av tiden det siste år har gått med på arbeidet med dramaserien «Mysteriet på Sommerbåten» som fulgte NRKs Sommerbåt sin seilas langs norskekysten i sommer.

- Det var et hardkjør. Det kunne lett være 17 timers arbeidsdager flere dager på rad.

- Vi gikk inn i en leirskolementalitet der vi la oss, sto opp, jobbet og la oss igjen. Men en ble vant til det, og utover seilaset gikk ting litt mer på skinner enn det de gjorde i starten.

- Det var en veldig spennende og utfordrende jobb, og det er ikke hver dag en lager et program med en halv million seere, påpeker Witzø.

Foruten den populære NRK-serien har Witzø også hatt regi på en ny sesong med situasjonskomedien «Helt perfekt» der Thomas Giertsen spiller i en av hovedrollene.