Åge Rødsjø er primus motor i turorienteringsgruppa til Bjugnidrettslag. Han forteller at gruppa nå har merket fem turer som blir ståendehele sommeren. Hver tur inneholder fra seks til 20 poster, der man kan sankepoeng. Den enkleste følger lysløypa fra Tjønnstua, og kan gjennomføres også omman har med seg barnevogn. På nettsidene er alle turene merket med fargekodersom forteller hvilke krav som stilles til fysisk form og erfaring med turer iterrenget.

På nett

Flott for bedrifter

Rødsjø håper også flere bedrifter i distriktet kan fatteinteresse for tilbudet fra turorienteringsgruppa, kanskje gjennom å se på dettesom et godt HMS-tilbud til ansatte. Bedriftene kan også registrere seg med poeng på nettet, og legge det oppsom en konkurranse, internt eller bedriftene mellom.

Følg med

I løpet av sommeren legges det også opp til spesielleaktiviteter eller arrangement knyttet til noen av postene som inngår iturløypene. Dette vil være aktiviteter som er egnet for deltakere i alle aldre,og som kan få flere til å bytte ut godstolen med turer i en vakker og variertnatur.