Slik lyder nominasjonen:

Vil herved foreslå treningssenteret H.O.T. i Rissa som mottaker av hjertestarteren Fosna-folket skriver at de vil dele ut i desember.

H.O.T. er ikke en frivillig organisasjon, men er et treningssenter som blir drevet med mye idealisme, og er mest sannsynlig det enkelforetaket i Rissa med størst helseeffekt. Hilde Marie Killingberg som driver senteret har med sin enorme entusiasme og uhøytidelige væremåte klart å få folk i alle aldre mellom 16 og 85 år til å trene alt fra Zumba til Kettlebell. Mange med skepsis til treningssenter, som likevel har dristet seg til en prøvetime, har blitt bitt av det gode humøret og allsidigheten man finner her. I og med mange mennesker og til dels mange eldre (i hard fysisk aktivitet)hadde det vært veldig bra med en hjertestarter, treningssenteret ligger i et av Rissa sentrums kjøpesenter og vil derfor også kunne komme til nytte for andre dersom ulykken skulle være ute.

Liv Heide&

Treningssenteret H.O.T (Helse Og Trening) i rissa v/ HildeMarie Killingberg, fordi hun bidrar og får med seg unge og eldre mennesker iRissa og omegn.

Håvard Larsen

Se video av gaven: Fosna-Folket med hjertegod gave til 35.000Vil du nominere ditt hjertebarn, eller noen du mener fortjener det (frist 24. desember)?Alt du trenger å gjøre er å sende oss en nominasjon med en kort begrunnelse på hvorfor akkurat du eller de bør få gaven. Har dere opplevd en situasjon hvor en starter hadde kommet godt med, så skriv gjerne litt om dette. Alle bidrag vil bli vurdert og legge grunnlaget for hvem som går av med seieren. Eneste begrensing for nominasjonen er at den må være tilknyttet Fosen.

Husk å legge ved et bilde av deg, dere eller en aktuell situasjon og send til:

redaksjonen@fosna-folket.no

Du kan også sende oss et brev:

Fosna-FolketMaren Juels gate 17130 Brekstad